sommar inspo

ÄLSKAR RIHANNAS HÅR HÄR!

lön

Fick mitt lönespec idag, sjuk glad! Fick mer än vad jag todde eftersom jag bara har jobbat två gånger till den här lönen. Så det blir väl till att försöka lägga undan dom. Vilket aldrig kommer gå :/ Vet inte hur det kommer gå med min ekonomi när jag blir äldre, eftersom jag i stort sätt aldrig kan spara min pengar.
happy!

haha

Har varit hemma hos kenneth och kolla på soul plane, haha störd film :P Känns som att jag har ätit HUR MYCKET SOM HELST  fast jag bara druckit ett glas cola och ätit någon godis. Magsäcken har börjat blivit sur på mina kolsyre-intag. Får ju inte dricka något med kolsyra i och det suger get pung :'(
ska kolla klart på bb nu bye...
dom här såg sjukt goda ut!


godmörgon

kära bloggläsare, Kan inte fatta att det finns folk som läser min blogg egentligen. Den är ju liksom inte så intressant. Jaja har ju praktik i 3 veckor nu men bara på mån,tis och ons sen tors fre går jag i skolan. Men har ju varit riktigt förkyld och det är jag nu också fast mår bättre än förut så ska väl på praktiken imorn.
Tycker sånt e så pinsamt, man vet liksom inte vad man ska säga :P

paus

som ni märkt har jag tagit en bloggpaus och det kommer jag nog fortsätta med tills lovet är slut, eller så kanske jag börjar imorn vet inte en men ni kan ju hålla utkik.
VAD VILL NI ATT JA SKA BLOGGA OM?

RSS 2.0