såå onödigt men duktigt av mig :P

försov mig idag men gick till skolan ändå, hann vara på lektionen i 5 min sen slutade vi för dagan -.-' fyfan ska inte klaga på att vi slutade en halvtimme tidigare (11.15 ) men asså varför gick jag?
jaja fick veta lite mer om praktiken, hoppas bara inte att de är kaxiga snorungar jag ska ta hand om, kommer dampa sönder då höhö :P
saknar min kära navelpiercing, blir väl att ta om den när jag orkar haha :P

två olika stilar.

Jag har inte bara den stilen på kläder som jag lägger ut på min blogg, älskar också the swagger style. Ingen jag brukar lägga  ut dock i min blogg eftersom att det inte är så många som verkar så intresserad av det, men här har ni en bild på en ouftit som jag verkligen skulle vilja ha.

zZzzzZ

har typ vaknat och somnat om hela dagen. Så jäkla trött och har inte funnits något att göra idag heller :/ sitter ju nu och kollar på LA ink. Inte så jätte kul men finns inte så mycket mer att göra, vill att klockan ska bli 9 så jag kan kolla på big brother. Och sen sova eller något, jäkla skit dag asså!

inspiration


ingen bloggning igår

hade ingen ork, Är så himla mycket med skolan nu. Har inte så mycket tid till att blogga nu heller för jag och älskling ska på dop. Har aldrig varit på de så ska bli lite spännande fast jag har hört att de inte är speciellt kul hehe.
kanske bloggar mer sen ..

sugig dag -.-'

usch har verkligen inte orkat med den här dagen, har haft världens huvudvärk,ont i magen och mest dryga lektioner slutade halv 4 så det gjorde ju allt jobbigare!
Hur som helst när jag sluta gick jag och baby ner till ica för att möta mamma. Köpte även hårfärg för hon skulle färga sitt hår igen.
Och nu sitter jag bara och läääängtar tills det blir mat har inte ätit något idag. Inge bra de går man ju upp i vikt av :S
ääsch, blir nog att lägga sig tidigt idag är riktigt trött.
vill också bli brun :'(

jag igår

Snyggt, hahhaha!!

dagens dagens


inte varit hemma

förlåt för att jag inte har bloggat så bra men har inte vart hemma på hela dagen. Efter skolan åkte jag,philip,micke och massa andra på uc(ungdoms café). Sjukt kul var det, lärde mig att droppa från en skateboard-ramp. Men klarar inte att åka upp igen så det ska jag fan träna på. För dom som inte vet har jag aldrig åkt skateboard förut så e ganska stolt. Hehe och nu sitter jag här med underbara frida själv eftersom philip ska sova hos micke.
Ska väl ladda ner någon film kanske och mysa haha låter lite fel :P
ska väl bli en skateboard brud då? haha ne kanske inte riktigt :P

vill ha


oj förlåt ,

förlåt för dålig uppdatering igår men efter jag hade ätit åkte jag,philip,kenneth och camilla pulka. Det var fan skiiit kul hehe, Sen när vi kom hem somnade jag med engång.
Och idag slutade jag typ halv 12 som vanligt,nice nice.Men jag åkte hem vi halv två eftersom jag satt och spela med stefan,mårten och andré Haha mårten e ju såååå puckad!!
Men ska ut och ta mig en cancer-pinne och äta lite.

hur jag sminkar mig

först börjar jag med eyeliner såhär:
tunnt ska det vara sen lite tjockare i slutet.sen tar jag mascara som man inte ska göra egentligen.
efter det tar jag svart ögonskugga på halva delen av ögat alltså här:
sen suddar jag ut det lite med en topps, sen på andra halvan av ögonlocket tar jag ljusgrå ögonskugga och
drar över lite till det svarta så det inte ser så uppdelat ut.
Efter det tar jag puder i hela ansiktet, och för att det inte ska blir för mycket tar jag lite papper och torkar av lite lätt.Sen sätter jag rouge under kindbenet.
Sen till sist fyller jag i mina ögonbryn.
KLART, hahah tyvärr den ända bra bilden jag hade för att se hur det blir =P


dagens wanties


GODMORGON!

vaknade för typ 1 timme sen, känns skönt att kunna vakna lite tidigare gillar inte att sova bort hela dagen. Igår var jag och älskling med kenneth och camilla tevligt trevligt, kollade på en film som typ hette mama jack den var faktiskt rätt rolig och cp.
idag blir det nog tant annas har ändå inte så mycket annat för oss efter som vi ska jobba imorgon -.- har verkligen ingen lust för det egentilgen, men man får ju pengar så :P

before i die

säkert massa mer men hinner inte lägga upp nå mer nu, ska ut med älskling och träffa folk,pöss

svar

Klart jag kan, burkar oftast bara ha mascara på skolan, men jag antar att du vill se min sminkning som jag har när jag fixar till mig. orkar nog inte göra det idag, men det kanske kommer upp ett inlägg imorn om de eller nått :)
här kan du ju se typ hur jag sminkar mig :)

inte så perfekta som vi tror...


want


morgon

godmorgon! drömde en skit läskig dröm inatt så jag fick lov att hoppa på min älskling för att han skulle vakna och hålla om mig, hihi.  Tur att han inte blev sur, fast varför skulle han bli det om jag är rädd, vågade inte ens ligga med en endaste kroppsdel utanför täcket haha. Nej nu blir det en cigg och frulle.

film

Har tagit ett bad med älskling,kollat på the house bunny och nu ska vi lägga oss i sängen och kanske kolla någon annan film. Mys mys, blir mer bloggande imorgon,pöss pöss

tränat

Har nyss tränat med min älskling, så härligt känsla när man är klar. Ska försöka hålla det här nu, kommer gå så mycket bättre när jag har babe som tränar med mig! :D
Något jag skulle vilja ha när jag tränar.

..

♥ Jag älskar att bli kramad bakifrån, så mysigt!
♥ I love shoes, men jag köper det typ, aldrig?
♥ Jag har jättesvårt med dialekter, måste nästan alltid säga va.
♥ Jag vill inte sluta röka, inte än iaf.
♥ Jag går jättelätt upp i vikt, men jag blir inte tjock! :D



dagens


godmorgon

Godmorgon! vaknade nyss av att min älskling hoppar på mig och skriker du skulle ju inte somna -.- iallafall är glad att han gjorde det annars hade jag nog sovit bort hela dagen.
Ne ska ut och ta min morgon cigg sen blire frulle ;)

inte den nyaste men så skön att lyssna på..


nit inspo


Hellu

Ny blogg igen tröttnade verkligen på myshowroom dampade HELA tiden så diss på det. Är sjukt J*vla nöjd med min design och header, har tagit mig riktigt lång tid att få ihop allt eftersom jag inte kommer ihåg något på den här portalen.
Hur som helst kommer jag nog blogga på bra nu eftersom att jag inte har en blogg som dampar 24/7.
kanske ska ta lite nya bilder också eller xP hihi

RSS 2.0